Back to the top

About Us

About Us

About Us

Happy Feelings Geschiedenis 

Wat ooit begon als stiekem huisfeestje van een stel vrolijke tieners is inmiddels uitgegroeid tot een eventorganisatie die jaarlijks meer dan 80.000 bezoekers een glimlach op het gezicht tovert. Happy Feelings is de huiskamer zacht gezegd ontgroeid, maar het vrije, persoonlijke en bovenal vrolijke karakter van een huisfeest staan voor organisator en oprichter Joep de Bruin nog altijd aan de basis. 

Na die succesvolle eerste editie van Happy Feelings -in de huiskamer van zijn ouders- begint het bij Joep te kriebelen. Met een eigen drive-in show en als vaste DJ op school- en hockeyfeesten lijkt de stap om eigen feesten te organiseren een logische. Bovendien mist hij in het toenmalig aanbod van het stedelijk nachtleven een flinke dosis vrolijkheid. Hij mist de motivatie bij organisaties om iets unieks neer te zetten, om van een uitgaansavond meer te maken dan een headliner en een geluidsysteem alleen. De gedecideerde enthousiasteling haalt zijn concept naar de stad en neemt zich voor om met Happy Feelings iedereen van het gevoel van die magische eerste editie te laten proeven. 

En dat lukt. Al snel wordt Happy Feelings zó populair dat niet alleen de club maar ook Amsterdam te klein wordt. Joep maakt van Happy Feelings een vrolijkheidskaravan die zich uitstrekt over heel Nederland. Bovendien schrijft Happy Feelings 3 festivals bij aan zijn dan al imposante resumé. 

Met meer dan 100 events per jaar en een eerste succesvolle editie in London lijkt het bruisende Happy Feelings aan de vooravond te staan van een internationaal avontuur, en maakt van de huiskamer van Joeps ouders meer mensen blij dan iemand had kunnen voorspellen.

Uncategorized

Stage lopen bij Happy Feelings

Happy Feelings is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde all round stagiair! Zit...
Uncategorized

Happy Feelings Festival 2018!

Na tal van gekke, blije en succesvolle edities door het hele land is het...