Top

Happy Feelings Events

Wat ooit begon als een stiekem huisfeestje van een stel vrolijke tieners, is inmiddels uitgegroeid tot een eventorganisatie dat jaarlijks 100.000 bezoekers een glimlach op het gezicht tovert. Happy Feelings is de huiskamer zacht gezegd ontgroeid, maar het vrije, persoonlijke en bovenal vrolijke karakter van een huisfeest staat voor organisator en oprichter Joep de Bruin nog altijd aan de basis.

Na die succesvolle eerste editie van Happy Feelings -in de huiskamer van zijn ouders- begint het bij Joep te kriebelen. Met een eigen drive-in show en als vaste DJ op school- en hockeyfeesten lijkt de stap om eigen feesten te organiseren een logische. Bovendien mist hij in het toenmalig aanbod van het stedelijk nachtleven een flinke dosis vrolijkheid. Hij mist de motivatie bij organisaties om iets unieks neer te zetten, om van een uitgaansavond meer te maken dan een headliner en een geluidssysteem alleen. De gedecideerde enthousiasteling haalt zijn concept naar de stad en neemt zich voor om met Happy Feelings iedereen van het gevoel van die magische eerste editie te laten proeven.

En dat lukt. Al snel wordt Happy Feelings zó populair dat niet alleen de club, maar ook Amsterdam te klein wordt. Joep maakt van Happy Feelings een vrolijkheid karavaan dat zich uitstrekt over heel Nederland. Bovendien schrijft Happy Feelings 4 festivals bij aan haar dan al imposante resumé.

Met meer dan 150 events per jaar en succesvolle edities in London en Barcelona, lijkt het bruisende Happy Feelings aan de vooravond te staan van een internationaal avontuur, en maakt de huiskamer van Joeps ouders meer mensen blij dan iemand had kunnen voorspellen.

Meer dan 1000 kilo confetti per jaar!

Ballonen ballonnen en nog eens ballonen!

Bij een happy feestje horen natuurlijke ballonen. Bij ons kom je daar niet aan te kort. Van panda’s tot draken! Hoe gekker hoe beter! Het creative spat er vanaf.

4 festivals per jaar!

Wij organiseren minimaal 4 festivals per jaar! Wij hebben onze lente, zomer herfst en winter edities! Het hele jaar door genieten dus!

Elke ervaring is als nieuw met meer dan 100 soorten acts!