Top

Happy Feelings – Get down Festival (2 shifts)

Happy Friends,

Na een paar succesvolle edities bij Atelier Schinkel hebben we besloten dit fantastische event elke zaterdag te houden en om te dopen tot het Happy Feelings Get Down Festival!!

Wat elke zaterdag? Ja élke zaterdag!! Dus ook bij slecht weer, want dan zorgen we gewoon voor een overkapping, zodat iedereen alsnog kan genieten van de beste disco- & houseklappers, de leukste discobingo en de fijnste NL-talige meezingers!! Win-win-win-win dus!

De spelregels zijn wel nog steeds hetzelfde, ook al zijn de maatregelen versoepeld.

We houden ons netjes aan alle regels van het RIVM, je boekt een tafel op het terras met je huishouden. Rondlopen moet tot een minimum worden beperkt, maar je mag nog steeds wél op de stoelen en tafels dansen!!

Samen met onze resident DJ’s zorgen wij voor alleen maar Happy Feelings bij jullie. De lekkerste disco en house bangers! Daarnaast is er een disco-bingo en komt er live muziek!! Een groot feest dus!!

We gaan dus élke zaterdag het Happy Feelings Get Down Festival organiseren!

We zullen bij lekker weer twee shifts per zaterdag doen! Een lunch shift van 13:00 – 17:00 uur en een avond shift van 18:00 – 22:00 uur! Bij slecht weer zal alleen de avond shift doorgaan!

Wekelijks maken wij op maandag bekend of er 1 of 2 shifts gaan plaatsvinden dat weekend en op de dinsdag start de kaartverkoop om stipt 12:00 uur ’s middags!!

️ ️
Let op, dit event is voor max. 200 man per shift, dit om de veilige 1,5 meter te waarborgen! Er is dus maar een beperkt aanbod en op = op, zorg dus dat je de spreekwoordelijke boot niet mist!

We hanteren een vaste prijs van €17,= per persoon (excl. service fee).

&
Onze grote vrienden van Atelier Schinkel zullen jullie voorzien van de lekkerste hapjes en drankjes. Deze zijn gewoon aan tafel te bestellen, zodat jullie niet hoeven te lopen en we de veiligheid kunnen waarborgen (graag met pin betalen, contactloos)!

Uiteraard is het gebruik maken van de wc’s wel toegestaan, deze voor een kleine bijdrage zodat deze continu schoongemaakt kunnen worden door onze wc juffrouwen en iedereen verantwoord en hygiënisch naar de wc kan. Uiteraard geldt hier ook de 1,5 meter regeling!

Wij hopen jullie allemaal weer te zien want wij hebben jullie veel te lang gemist!

Altijd blijven lachen,
Team Happy Feelings

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Urenschema

Tijden

13:00 - 17:00
early
18:00 - 22:00
Late

Datum

aug 15 2020

Locatie

Atelier
Atelier van de Valschermkade 16

Add Comment