Happy Feelings is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde all round stagiair! Zit jij boordevol goede ideeën, ben je een social media wizard, kun je vlot schrijven en heb je altijd al willen meedraaien in de organisatie van de vrolijkste feesten door het hele land? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Eisen: Je bent een HBO of WO student en zit in het 2e, 3e of 4e jaar. · Je studeert marketing en communicatie, eventmanagement, online marketing of een ander gerelateerde studie. De stage betreft een meewerkstage en dus géén afstudeerstage. Je werkt 3 dagen per week bij het Happy Feelings kantoor aan het Vondelpark in Amsterdam. Indien er Happy Feelings evenementen zijn in het weekend ben jij hier altijd bij en verantwoordelijk voor de productie. Dus geen 9 tot 5 mentaliteit!

Denk jij dat je geschikt bent voor deze functie? Stuur dan snel jouw motivatiebrief met CV naar info@happygroup.nl

Uncategorized

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *